PROJECTEN

Aannemersbedrijf Aad van Winden is de organisatie die u helpt uw project vorm te geven en uit te voeren.

Tevens bent u behalve van onze altijd concurrerende tarieven bovendien verzekerd van de juiste informatie en adviezen over alle aspecten van (ver)bouwen, renoveren en repareren. Kortweg, uw ideale partner in de voorbereiding en realisatie van ieders bouw- en woondroom. Wij vinden het een uitdaging om ieder project aan te pakken die op ons pad komt.

Verbouwing
Bent u van plan een complete verbouwing te verrichten aan uw woning of kantoorpand, wij zijn er om dit uit te werken, op te zetten en uit te voeren. 

U hoeft dan niet diverse partijen aan te sturen, dat regelen wij voor u.

Foto's

Aanbouw
Extra leefruimte op de begane grond om bijvoorbeeld een kamer te creëren of de woonkamer te vergroten. Een aanbouw kan aan de zij- voor- en/of achterkant van de woning worden bijgebouwd. Voor een eventuele vergunningsaanvraag kunt u ook bij ons terecht.

Foto's

Dakkapel
Net ruimte tekort of graag een kamer extra willen creëren, een dakkapel biedt dan een goede uitkomst. De buitenzijde van de dakkapel kan in verschillende afwerkingen worden uitgevoerd. Vaak wordt er gekozen voor een onderhoudsvrije dakkapel, dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Foto's

Dakopbouw
Met een dakopbouw kunt u een verdieping een extra dimensie geven. Wij kunnen u helpen met het doorlopen van het traject, zodat er een mooie nieuwe uitstraling aan uw woning ontstaat.

 

Foto's

Garage
Lastig uw auto kwijt kunnen of gewoon extra ruimte willen. Een garage zorgt voor ruimte en opbergmogelijkheden. Uitkiezen van de deuren lastig, wij helpen u daarbij.

 

Foto's

Badkamer
Zelf even ontspannen onder een mooie inloopdouche na een drukke dag. De kinderen die graag willen spetteren in bad voor het slapen gaan. Wij kunnen met u de ruimte indelen om te kijken wat de mogelijk-heden zijn, zodat iedereen er weer fris tegenaan kan.

Foto's

Toilet
Een kleine ruimte functioneel en in uw eigen stijl maken. 

Wij denken met u mee om het toilet om te bouwen tot iets moois.

Foto's

Overig
Wij zijn er voor alle timmer- en kluswerkzaamheden. Wij houden van uitdagingen. Aarzel dan ook niet om uw voorstellen aan ons voor te leggen, zodat wij ermee aan de gang kunnen gaan.

Foto's