HISTORIE

 

Geschiedenis

Aannemersbedrijf Aad van Winden is al meer dan 30 jaar stormvast. Het bedrijf is vanaf het begin gevestigd aan het Industrieterrein in Berkel en Rodenrijs en is in de loop der jaren een begrip geworden. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan het continu leveren van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en bovendien bieden wij altijd de service die u van een goede aannemer mag verwachten. Vakmanschap, kwaliteit en service staan bij alle medewerkers van Aad van Winden erg hoog in het vaandel.

 

Op de toekomst voorbereid

Inmiddels staat het bedrijf al meer dan 10 jaar onder leiding van Dave van Dongen. Na eerst een prettige samenwerking onder Van Winden/Van Dongen v.o.f. te hebben gehad was het tijd voor Aad van Winden om in 2012 het stokje volledig over te dragen aan Dave van Dongen. Na zelf nog enige tijd te hebben meegewerkt, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft Aad een paar jaar geleden echt zijn hamer aan de wilgen gehangen.

Voorop staat om het vakmanschap voort te zetten en onze kracht is, dat wij met u meedenken. Dit blijkt het fundament voor een goede samenwerking. Het blijft echter niet alleen bij meedenken, ook de uitvoering gebeurt volgens de hoogst denkbare standaard, door mensen die weten waar ze het over hebben en van aanpakken weten.

TEGENWOORDIG

 

Werkzaamheden

Met een jong en dynamisch team is niets te gek. U vraagt en wij voeren het graag uit voor u. Van het verbouwen van uw badkamer, een dakkapel plaatsen tot het bouwen van een huis, wij staan klaar om het te regelen en te bewerkstelligen. De diversiteit van ons bedrijf en onze medewerkers zorgt er mede voor dat wij veel aanvragen in behandeling kunnen nemen.

Integrale aanpak

De aanwezigheid van een totaalpakket aan kennis, kunde, disciplines en ervaring op het gebied van bouw biedt onze klanten/opdrachtgevers de mogelijkheid om hun projecten in een integrale aanpak te ontwikkelen en te realiseren. Hierdoor kunnen totaaloplossingen worden aangeboden voor diverse bouwvraagstukken.

Voor elke situatie optimaal afgestemd op de specifieke behoefte van onze klant/opdrachtgever, al dan niet resulterend in maatwerk.